Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Arty-Shock

Kunst met de K van knipoog
Welkom bij Arty-Shock

Bij Arty-Shock zijn we dol op mooie dingen en geloven we oprecht dat je het leven niet te serieus moet nemen. Daarom is het onze missie om de wereld een beetje extra vrolijkheid te brengen. Dat doen we met onze prachtige kunstwerken van Oude Meesters, waar we een unieke, grappige, gekke of verrassende Arty-Shock twist aan hebben toegevoegd. Overigens hebben ook al verschillende ‘Nieuwe Meesters’ de weg naar onze webshop gevonden.

Elk werk wordt op bestelling gemaakt in een gelimiteerde, genummerde oplage. We kunnen je Arty-Shock in verschillende maten uitvoeren op matte dibond (een soort aluminium), of glanzend perspex (plexiglas). Maar mocht je op zoek zijn naar toffe akoestische panelen, iets op canvas of een ander formaat, dan kan dat ook. Laat ons weten wat je zoekt, en wij maken een Arty-Shock op maat voor je!

Ook zin in wat extra vrolijkheid om je heen? Bestel dan snel zo’n unieke eyecatcher van Arty-Shock voor op je werk of thuis. Muren zijn er dol op!

Alle producten worden gratis verzonden.

Elke Arty-Shock die je bij ons bestelt, wordt speciaal voor jou gemaakt. Daarom nemen we helaas geen werken retour. We produceren, verpakken en verzenden jouw kunstwerk met de grootste zorg. Mocht jouw Arty-Shock onverhoopt toch beschadigd bij je worden afgeleverd dan vervangen we ‘m uiteraard kosteloos en zo snel mogelijk. Maak wel direct melding van de schade na ontvangst en mail ons even duidelijke foto’s van de beschadiging, zodat we kunnen zien wat er is misgegaan.

Gratis verzending in Nederland en België

Sorteer op Aanbevolen | Naam | Prijs
Items 1-30 van 129