Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Baby crib - houtskool grijs met donkergrijs vilt

€ 595,00
Het wiegje is geinspireerd op ouderwetse baby wiegjes. Het is een open en kindvriendelijk wiegje met een moderne vormgeving en met eerlijke materialen gemaakt.

Geen verzendkosten Nederland

Details

De prachtige handgemaakte stalen wieg is echt een designer stuk welke is geïnspireerd op een vintage wiegje. Het wiegje staat op een houten (FSC Berkenhout) onderstel van 70 cm hoog. Dit is hoger dan een gemiddeld wiegje en dit is zeer prettig voor je rug! Wat ook ideaal is: het houten onderstel kan gemakkelijk worden opgeklapt en opgeborgen.

Het frame is gemaakt van staal en gecoat met kindvriendelijke lak.

Het bedje wordt geleverd met matras (45 x 80cm) met afgeronde hoeken, een baby mobiel houder en een 100% wol vilten stootrand. Het wiegje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot een gemiddelde leeftijd van 8 maanden.

materiaal: houtskool grijs gecoat staal en FSC beukenhout met donkergrijs vilt

Het wiegje is gemaakt met alle veiligheidsregels in acht genomen. De spijlen hebben een afstand van 6,5 cm, heeft een matras maat van 45 x 80 cm en een hoogte van 40 cm.
Het onderstel is gemaakt van hout. Het is makkelijk opklapbaar en heeft een hoogte van 70 cm. Dit is hoger dan standaard, om uw rug te besparen bij het te bed leggen van uw kindje.

The &me baby gym uses similar design elements as its bigger brother the baby crib. Created as a visually appealing addition to your babys environment whilst still having actual function in tactilly and visually entertaining your little one.
The sad sight of out of the box entertainment solutions sold at bigger toy and baby stores motivated us to create our own. Having a visually inspiring environment is good for both parent and baby.

materials: coated steel, FSC beech wood, wood balls, cotton rope
Colour: charcoal gray with dark gray felt

size: 45 cm base, 60 height, 55 wide

Suited for back lying babies, till they can sit up by them selves.