Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Betalen

Je kunt bij Abel & Tosh betalen met de volgende betaalmethoden:

Methode Toelichting  
iDEAL Reken af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank (alleen voor Nederlandse rekeninghouders)
Bancontact Betaal veilig online met je Bancontact betaalkaart (alleen voor Belgische rekeninghouders)
Maestro Betaal veilig online met je Maestro betaalkaart (alleen voor Belgische rekeninghouders)
V PAY Betaal veilig online met je V PAY betaalkaart (alleen voor Belgische rekeninghouders)
Mastercard Betaal veilig en zonder extra kosten met je Mastercard creditcard
Visa Betaal veilig en zonder extra kosten met je VISA creditcard
PayPal Reken snel en gemakkelijk af via je PayPal account

  • Veilig betalen
    • Abel & Tosh maakt gebruik van de betaaldiensten van Mollie en PayPal. Mollie is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen, waaronder dus ook Abel & Tosh. PayPal is de bekende Amerikaanse betaaldienstverlener en behoeft verder geen introductie. De communicatie met Mollie en PayPal verloopt via een beveiligde internetverbinding. Zo'n verbinding herken je aan het slotje in het zoekveld van je internet browser. Abel & Tosh houdt zelf geen bestand bij met betaalgegevens van haar klanten.
  • Betaling
    • Je betaalt het totaalbedrag van je order rechtstreeks aan Abel & Tosh, ongeacht het aantal shops waar je producten hebt besteld. Wel zo gemakkelijk! Op je rekeningafschrift vind je de betaling terug onder het rekeningnummer van Stichting Mollie Payments; in de omschrijving staan onder meer de naam Abel & Tosh en het ordernummer van de order die je hebt betaald. Mollie zorgt ervoor dat je betaling veilig bij ons terecht komt en wij dragen zorg voor de verdere betaling aan de shop of shops waar je de order hebt geplaatst.
  • Factuur
    • Nadat je hebt betaald, sturen we een orderbevestiging naar het e-mailadres dat je bij het afrekenen van je order hebt opgegeven. Heb je geen account bij Abel & Tosh, dan dient deze orderbevestiging tevens als factuur. Heb je een account bij Abel & Tosh, dan vind je de factuur bij de order onder Mijn account > Mijn orders. Op de factuur staan onder meer een specificatie van de gekochte producten, het totaal van de verzendkosten en de BTW en het totaalbedrag van de order.