Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Branch Out - multifunctioneel meubelstuk

€ 689,00
De Branch Out is een uniek multifunctioneel handgemaakt meubelstuk met een kleine voetafdruk en talrijke mogelijkheden

Details

De Branch Out is een uniek multifunctioneel meubelstuk met een kleine voetafdruk en talrijke mogelijkheden. De Branch-out bevat afzonderlijke op de natuur geïnspireerde takken, die in verschillende mogelijkheden kunnen worden verbonden. Aan elk uiteinde van een tak kan een bloempot, tafel, lamp of een volgende tak worden aangesloten. Elk deel kan op eigen specifieke behoeften worden gemonteerd en weer gemakkelijk worden herschikt om voor elke omgeving aan te passen.
Verkrijgbaar in sets, die kunnen worden uitgebreid met een bloempot, tafel of lamp. Alle items kunnen universeel worden verbonden met de vestigingen.

Afmetingen
40 x 60 x 60 cm(Lengte x Breedte x Hoogte)
Hoogte van elke tak: 60 cm

Inhoud:
. 2x Houten tak
. 1x basis
. 1x Lamp E27 (lamp niet inbegrepen)
. 1x tafel
. 1x bloempot
. Gewicht 12 kg
. Materiaal: Keramiek, Eikenhout, Multiplex, Hout

Alle producten worden handgemaakt in Nederland in de werkplaats van Studio Lorier. Er wordt gewerkt met hoogwaardige, natuurlijke houtsoorten en keramiek. Voor hout gebruiken we vaak eiken, berken en multiplex en voor keramiek gebruiken we porselein, aardewerk en aardewerk. Met deze materialen maken we hoogwaardige, duurzame producten, gemaakt om lang mee te gaan voor dagelijks gebruik.