Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Poster Grafisch Ontwerp: 'Coffee Time' | Print

Vorige

TOLALA Kussen small

Poligon Thermo mok

€ 28,50
Porselein servies op lage resolutie, voor alledaags gebruik. Speciale vormgeving welke opgebouwd is uit vlakken, ofwel polygonen. Een zeer verrassende eye-catcher, die niet zal misstaan in een modern interieur.

* Verplicht veld

€ 28,50

Details

Porselein servies op lage resolutie, voor alledaags gebruik. Speciale vormgeving welke opgebouwd is uit vlakken, ofwel polygonen. Een zeer verrassende eye-catcher, die niet zal misstaan in een modern interieur. Door de polygonen heeft het een totaal andere grip dan conventioneel serviesgoed.
Doordat de binnenwand niet in contact staat met de buitenzijde van de mok, zal er amper warmte overgedragen worden. Hierdoor kan een kop hete drank vastgepakt worden zonder de handen te branden. Gemakkelijk in gebruiken geen onhandig oor aan de buitenkant. De inhoud van de Poligon thermo mok is 250 ml, dus goed voor een flinke kop thee, koffie of warme chocolademelk.
De buitenkant is uitgevoerd in hoogglans wit, om de vlakken te benadrukken. De binnenkant is leverbaar in verschillende hoogglans kleuren: Emerald groen, Cobalt blauw en Sprankelend oranje

Afmetingen:
Hoogte: 10 cm
Diameter: 10 cm
Inhoud: 250 ml