Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Desired-Design

Het label voor originele mode en woon accessoires
Desired-Design is het merk voor moderne accessoires voor zowel de mode als in huis. We zijn een jong bedrijf, met veel passie voor ontwerpen! Mooie producten bedenken en maken! Want een groot deel van onze collectie maken we zelf. De leren producten bijvoorbeeld. Hierdoor hebben we een heel aantal unieke items die slechts één keer zijn gemaakt!
We streven ernaar om accessoires voor in huis te ontwerpen die in ieder interieur passen. Ook op het gebied van mode accessoires is er voor ieder wat wils. Je kunt gaan voor een handgemaakte tas of juist een 3D geprint sieraard.

Ontwerp
Alle producten van Desired-Design zijn ontworpen door Desired-Design. Ze zijn door ons zelf bedacht en uitgewerkt. De materialen en productietechnieken zijn zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt alleen gebruik gemaakt van de beste en mooiste materialen! Materialen die lang meegaan, zodat u extra lang van onze producten kunt genieten. Zo selecteren we bijvoorbeeld zelf ons leer bij leer groothandelaren in Nederland. Hierdoor weten we zeker dat het aan de gewenste kwaliteit voldoet!

Handgemaakt VS Industrieel
Desired-Design heeft een prachtig assortiment handgemaakte producten. Alle leren, stoffen en vilten producten worden in eigen ruimte gemaakt. Zorgvuldig worden patronen uitgewerkt en in elkaar gezet tot prachtige producten. Doordat we deze productie in eigen hand houden weten we zeker dat ze aan onze eisen voldoen.