Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Ant tuinposter

Normale prijs: € 28,95

Special Price € 26,05

De tuinposters van Fabryk Design geeft een geweldige decoratie voor de veranda, schutting of in je tuinhuis!

Details

Mieren in elke tuin zitten ze wel. Ze kunnen wel wat vervelend zijn maar zijn eigenlijk best nuttig voor je tuin. Ze vangen insecten en ruimen dode diertjes op dus eigenlijk zijn ze best nuttig zo. En hij staat erg mooi op onze nieuwe tuinposter FBRK. Ant. Deze tuinposter is goed te combineren met onze insecten tuinkussens en onze tuinposter FBRK. Bee.

Heb je nog een lege muur of schutting en zocht je misschien al een poster voor in de tuin? Dan is deze tuinposter misschien wel iets voor jou. Door de warme achtergrond kleur creëer je een echt zomers gevoel in jouw tuin. Heb je toch liever iets anders neem dan snel een kijkje op de rest van onze website voor meer leuke tuinartikelen!

Materialen en kleur

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en is dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zitten ophangogen, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil in jouw tuin. Onze posters blijven jarenlang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

Afmetingen: 50 x 70 cm
Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom maar ook onze dagbesteding. Wanneer je onze producten koopt weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?