Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Beach girl tuinposter

Normale prijs: € 28,95

Special Price € 26,05

De tuinposters van Fabryk Design geeft een geweldige decoratie voor de veranda, schutting of in je tuinhuis!

Details

Zoek je nog wat leuks voor aan in de veranda, aan de schutting of in je tuinhuis!? Dan is deze tuinposter misschien wel iets voor jou! Deze toffe tuinposter heeft een zomerse line art print met onder aan de poster de tekst Life’s a beach, enjoy the waves. Met deze toffe tuinposter met tekst heb je gegarandeerd een eyecatcher in je tuin!

De poster heeft een warme achtergrond wat zorgt voor extra sfeer in je tuin. De poster is goed te combineren met de poster Summer Girl of met een van onze andere tuinposters. Wil je toch liever iets met minder kleur neem dan een kijkje bij onze Black And White collectie voor mooie tuinposters en buitenkussens! Bestel jouw tuinposter snel bij Fabryk Design en wij gaan met liefde voor je aan de slag!

Materialen en kleur

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en is dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zitten ophangogen, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil in jouw tuin. Onze posters blijven jarenlang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

Afmetingen: 50 x 70 cm
Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom maar ook onze dagbesteding. Wanneer je onze producten koopt weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?