Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Flower boots tuinposter

Normale prijs: € 28,95

Special Price € 26,05

De tuinposters van Fabryk Design geeft een geweldige decoratie voor de veranda, schutting of in je tuinhuis!

Details

Ben je nog opzoek naar een poster voor in de tuin en houd je wel van warme kleuren? Dan is deze toffe tuinposter misschien wel iets voor jou. Op de poster staan een paar stoere laarzen met line art bloemen en op de achtergrond staan gekleurde cirkels die zorgen voor extra sfeer in je tuin!

Deze toffe tuinposter FBRK. Flower Boots kun je leuk combineren met onze tuinkussens FBRK. Flow en FBRK. Beetle. Doordat ze hetzelfde kleuren pallet hebben en organische vormen creëren ze een eenheid in je tuin. Door de organische vormen breek je de rechte lijnen van je muur of schutting zo creëer je een speels effect!

Materialen en kleur

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en is dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zitten ophangogen, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil in jouw tuin. Onze posters blijven jarenlang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

Afmetingen: 50 x 70 cm
Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom maar ook onze dagbesteding. Wanneer je onze producten koopt weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?