Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Junior Opbergbox

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 67,95

De opbergbox is gemaakt van vurenhout en heeft een deksel met een leren bekleding. Het hout wordt met aandacht geschuurd, zodat het geen splinters achterlaat.

Het is mogelijk om te kiezen uit twee kleuren leer voor de deksel en daarnaast is het mogelijk om hierop een geometrische vorm of naam op te laten drukken. Vink de kleuren aan die jij mooi vindt.

* Verplicht veld

Normale prijs: € 79,95

Special Price € 67,95

Details

Maak kennis met onze stoere opbergbox voor kinderen. De opbergbox geeft extra ruimte om spullen op te bergen. Zo is rondslingerend speelgoed verleden tijd! Tegelijkertijd is de box een stoere eye-catcher in de ruimte. Het heeft een warme maar toch stoere uitstraling door de combinatie van hout met leer. Hierdoor past het goed in verschillende interieurs, van industrieel tot landelijk.

De FBRK. Jr. opbergbox wordt vervaardigd van vurenhout en daarna zorgvuldig met de hand geschuurd. Er wordt voor gezorgd dat de box geen splinters achterlaat. Zo voelt het zacht en daarmee kindvriendelijk aan. Tegelijkertijd is de box ook een poef. De deksel wordt bekleed met leer, deze is te verkrijgen in twee kleuren. Op het deksel kan een naam of geometrische vorm naar keuze gedrukt worden. Hoe leuk is dat! Zo kun je een persoonlijke touch geven aan dit item. Er zijn verschillende kleuren om de naam of vorm mee op het leer te drukken. Deze kleuren kunnen tijdens het bestellen aan worden gevinkt.

Kleur leer: zwart of cognac

Optioneel:
- Kleur Opdruk: Geen, Wit, Zwart, FBRK Groen, Baby Roze, Baby Blauw
- Geometrische vorm: Geen, T- Rex, Brontosaurus, Triceratops, Hagedis, Giraffe kalfje, Draak, Dravend Paard, Aap, Panda