Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Moth flowers tuinposter

Normale prijs: € 28,95

Special Price € 26,05

De tuinposters van Fabryk Design geeft een geweldige decoratie voor de veranda, schutting of in je tuinhuis!

Details

De nachtvlinder kon ook niet ontbreken in onze toffe tuincollectie. Ook deze hebben we gecombineerd met mooie line art bloemen. Ben je ook fan van vlinders en line art dan is deze tuinposter misschien wel iets voor jou! Waar je hem ook ophangt aan je muur of schutting je hebt geheid een echte eyecatcher!

Met deze tuinposter kun je een leuke set maken met het tuinkussen FBRK. Flower Moth. Maar natuurlijk ook met de rest van onze tuincollectie! Doordat de Summer Chic een kleuren pallet heeft kun je gemakkelijk met deze artikelen eenheid creëren in je tuin door de kleuren op meerdere plekken terug te laten komen. Enthousiast? bestel jouw tuinposter dan snel voor in jouw tuin!


Materialen en kleur

Onze tuinposters worden gemaakt van pvc-materiaal en is dus bestand tegen regen en wind. In elke hoek zitten ophangogen, zo kun je de tuinposter ophangen waar je maar wil in jouw tuin. Onze posters blijven jarenlang mooi zodat je er nog vele jaren van kan genieten.

Afmetingen: 50 x 70 cm
Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom maar ook onze dagbesteding. Wanneer je onze producten koopt weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?