Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Bubble Tube vaas - Studio About

€ 74,00
De moderne hand geblazen vaas Bubble Tube gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas bestaat uit 2 delen: de vaas rust namelijk op een transparante cilindrische voet. Dit geeft een heel bijzonder effect want hierdoor lijkt de vaas te zweven.

Details

De moderne glazen vaas Bubble Tube bestaat uit 2 delen: de vaas rust namelijk op een transparante cilindrische voet. Dit geeft een heel bijzonder effect want hierdoor lijkt de vaas te zweven.

Kenmerken van design vaas Bubble Tube

✓ geschikt voor een flinke bos bloemen of een paar mooie takken
✓ ook fraai in combinatie met de andere vazen van Studio About
✓ tijdloos Deens Design van architect Mikkel Lang Mikkelsen
✓ bestaat uit 2 delen: een vaas op een losse cilinder
✓ hand geblazen van hoogwaardig borosilicaatglas
✓ Formaat: Ø15 x H 27 cm
✓ Kleur: roze vaas op roze sokkel

Tips voor gebruik

De moderne Bubble Tube glazen vaas bestaat uit 2 delen: de vaas rust op een transparante cilindrische voet. Dit geeft een heel bijzonder effect want hierdoor lijkt de vaas te zweven. De Bubble Tube vaas heeft een smallere hals. Dat is handig bij het schikken van de bloemen. Je hebt daardoor minder bloemen nodig en ze blijven beter rechtop staan. In een glazen vaas gebruik je liever geen zakjes met plantenvoeding. Probeer juist eens een paar druppeltjes chloor. Hiermee dood je bacteriën waardoor de bloemen langer houden. Bovendien blijft het water helder. Ververs het water regelmatig en maak ook dan de vaas goed schoon. De Bubble Tube vaas kun je gemakkelijk schoonmaken met warm water en zeep. Je kunt elk type azijn gebruiken om kalkaanslag te verwijderen.

Extra informatie over het maakproces

Mikkel Lang Mikkelsen van het Deense Studio About ontwierp deze met de hand geblazen Bubble Tube glazen vaas. Om uniek glaswerk te maken kiest men meestal voor handgeblazen productie. Met dit proces kunnen veel meer details en maatwerk worden verkregen dan met machinaal geblazen glas. Bij glasblazen verhit men glas naar een hoge temperatuur waardoor het een dikke vloeibare massa wordt. Vervolgens blaast men er lucht in en krijgt de vaas zijn vorm. Je zult begrijpen dat dit een ambachtelijk proces is dat alleen heel ervaren glasblazers kunnen uitvoeren. Je krijgt hierdoor tot op zekere hoogte een unieke vaas want door dit handwerk kunnen de maten en kleuren iets van elkaar verschillen.
De vaas is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas. Dit is vele malen sterker dan gewoon glas. Bovendien is het krasvast en blijven de kleuren mooi omdat het glas door en door gekleurd is.