Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Het Meisje Met De Parel - Bubble Edition - Vermeer

Normale prijs: € 325,00

Special Price € 299,95

Kunst met een knipoog! Verrijk je interieur met dit schilderij: Het Meisje Met De Parel - Bubble Edition (Vermeer) van Arty-Shock. Klassieke kunst met een leuke twist. Je muren zijn er gek op. Vervaardigd op mooi kwalitatief plexiglas of dibond.

* Verplicht veld

Normale prijs: € 325,00

Special Price € 299,95

Details

Een verrassende toevoeging aan je interieur!

Arty-Shock is een statement. De ontwerpen zijn in medium (0,80 x 1,20 m), groot (1,00 x 1,50 m) of supergroot formaat (1,50 x 2,25 m) uitgevoerd op 6 mm dik plexiglas of op 3 mm dibond. De kleinste maat kost € 325,-, een groot exemplaar kost € 495,- een supergroot formaat kost € 795,-. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Jouw Arty-Shock wordt speciaal voor jou op maat vervaardigd. Uitgevoerd op 6 mm dik plexiglas of op 3 mm dibond.

De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Jouw Arty-Shock wordt speciaal voor jou op maat vervaardigd.

Ieder kunstwerk heeft 4 boorgaten in de hoeken en wordt geleverd met 4 RVS afstandsbussen van 15 mm om het aan de muur te bevestigen. Je kan er voor kiezen zonder de 4 boorgaten te bestellen. Alle designs zijn beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 50 genummerde exemplaren.

Wat is Dibond?

Dibond is de perfecte combinatie van aluminium en een harde kunststof. Het is opgebouwd uit drie lagen. Twee dunne laagjes aluminium met daartussen de harde, zwarte kunststof (polyethylene).

Dibond is licht, stevig, vormvast en duurzaam materiaal.

Tevens is er ook nog een mini formaat van Het Meisje Met De Parel, zie in de shop "Het Meisje Met De Parel - in mini formaat".