Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Hoentjen Creatie, Dutch wood design

Hoentjen Creatie heeft liefde voor hout. Daarom hebben wij ervoor gekozen ook alledaagse producten van hout te produceren. Onze kwalitatief hoogwaardige houten producten variëren van houten brillen tot duurzame houten horloges.

Uniek is Hoentjen Creatie, doordat wij gebruik maken van contrasterende materialen zoals leer in combinatie met hout of textiel met hout. Dit kunt u bijvoorbeeld terug zien in het houten retro-design case uit de collectie houten telefoonhoesjes. In onze serie houten iPad hoesjes hebben we een volledig houten bookcase ontwikkeld waarvan zelfs de rug van de hoes van hout is! De bookcases zijn in verschillende posities te plaatsen voor een optimaal gebruikers gemak.

Hout heeft vele innovatieve mogelijkheden waardoor veel mogelijk is. Zo biedt Hoentjen Creatie diverse houten monturen en zonnebrillen, in diverse stijlen. Hout is naast sterk, ook vooral erg licht. Dit draagt bij aan het draagcomfort. Niet alleen voor de draagcomfort van uw houten zonnebril maar ook van de houten strikjes en andere accessoires.

Kortom, bij Hoentjen Creatie vindt u verschillende gadgets voor de complete hout beleving!
Sorteer op Aanbevolen | Naam | Prijs
Items 1-30 van 49