Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

  Industriële Hanglamp blauwe butaanfles

€ 150,00
Hanglamp gemaakt van een oude bovenzijde Shell Butaanfles die een heel leven achter zich heeft. Deuken, krassen en roest zorgen ervoor dat deze lamp karakter heeft gekregen zoals hij gevonden is.

* Verplicht veld

€ 150,00

Details

Een oude Shell Butaanfles die een heel leven achter zich heeft. Deuken, krassen en roest zorgen ervoor dat deze lamp karakter heeft gekregen zoals hij gevonden is. Om als gasfles te dienen was hij afgekeurd en zou de fles op de afvalstapel belanden. Eeuwig zonde als je ziet wat een mooie karaktervolle hanglamp het is geworden. Een hanglamp die jouw interieur of horeca gelegenheid een industriële uitstraling geeft.

LET OP: dit is een (relatief) zwaar product, zorg voor deugdelijke montage!

Lamp in jouw favoriete kleur?

Deze industriële lamp is al super ruig en robuust van zichzelf. Dit kan geweldig mooi in je interieur staan. Begrijpelijk past dit niet in elk interieur. Of kan het zijn dat de huidige kleur van de lamp niet helemaal naar je zin is. Daarom is het mogelijk om deze lamp te laten poedercoaten in een kleur naar wens. Tegen een meerprijs van €50,- worden de lampen in elke gewenste RAL-kleur gecoat. Het voordeel van coaten ten opzichte van gewone verf is dat de coating harder is. Dit is duurzamer voor jouw lamp. Ook brengt poedercoaten een aantal milieuvoordelen met zich mee.

Afmetingen van de lamp:
- Diameter: 23cm
- Hoogte: 22cm

Twee voordelen zijn:
– Poedercoatings stoten nul of bijna nul vluchtige organische stoffen uit.
– Poedercoatingresten kunnen worden hergebruikt. Het is dus mogelijk om bijna voor 100% gebruik te maken van het poeder.

De lamp zal als eerst worden gestraald waardoor al het roest en bestaande lak verdwijnt. Vervolgens zal de lamp in de door jouw gekozen kleur worden gecoat waardoor een heel strak design ontstaat. Dan heb jij je hippe industriële design lamp in je favoriete kleur. Helemaal op maat gemaakt!

Hoe werkt het:

– Wil je alleen het origineel zonder RAL-kleur bestellen: kies dan alleen voor het Origineel product

– Wil je het Origineel product met een RAL-kleur bestellen: kies dan voor Origineel product met kleur. Vul vervolgens in de volgende rubriek de RAL code in.

- Twijfel je over de kleur dan kan je op https://www.ralkleuren.com/ nog een keer verifiëren

De levertijd van de lampen op kleur is ongeveer 10 werkdagen.