Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Geometrische Cat

€ 49,99
Ben jij een echte katten fan, dan is deze geometrische vorm echt iets voor jou!

* Verplicht veld

€ 49,99

Details

Eigenschappen houten wanddecoratie
Onze geometrische vormen zijn gemaakt van 9mm dik MDF en worden uit een stuk gefreesd. Het FBRK. Cat is maar liefst verkrijgbaar in 5 kleuren, 2 originele kleuren: door en door zwart MDF of neutraal MDF. Kies je voor een van onze 3 waxkleuren dan komt dit op zwart MDF.

Al onze geometrische vormen worden in de Fabryk met de hand gewaxt en geschuurd. Dit maakt elke geo uniek! Enthousiast? Bestel jouw geometrische vorm dan snel en gemakkelijk op onze website. Wij pakken u bestelling met liefde voor u in!

Waarom geometrische wanddecoratie bestellen bij Fabryk Design?
Bij Fabryk Design werken we met een hecht team aan mooie producten. Hierbij vinden we mens en milieu belangrijk. Vele producten van FBRK. komen mede tot stand door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen met een beperking.

Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom, maar ook onze dagbesteding.

Wanneer je onze producten koopt, weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?