Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Tiny Beetle

€ 19,99
Ben jij op zoek naar unieke decoratie voor jouw tiener? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Bij Fabryk Design hebben wij een collectie ontworpen met houten decoratie leuk om in de kinderkamer neer te zetten.

Welk kind wordt hier nou niet blij van?

Details

Natuurlijk hebben wij ook voor de jongste de meest prachtige decoratie voor op de kinderkamer of tienerkamer. Deze Tiny Beetle is leuk voor jongens en meisjes! Door de zwarte kleur kun je hem gemakkelijk combineren met andere kleuren en materialen.

Deze toffe Beetle kun je ook leuk combineren met onze andere Tiny Voertuigen of geometrische vormen! Samen vormen ze een geheel in jouw perfecte tienerkamer! Ben je toch opzoek naar iets anders? Fabryk Design heeft een uitgebreid assortiment met geometrische vormen en toffe uurcirkels! Waar je ook voor kiest je hebt altijd een eyecatcher in jouw interieur!
Eigenschappen

Onze Tiny geometrische vormen zijn gemaakt van 3mm dik zwart MDF en worden uit een stuk gelaserd. De Tiny Ufo is verkrijgbaar in één maat en word geleverd in de kleur zwart. Door de zwarte kleur is deze Tiny gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen in je interieur.

De FBRK. Tiny Beetle heeft de afmetingen 13 cm x 30 cm en word geleverd met standaard. Zo kun je onze Tiny’s gemakkelijk plaatsen in jouw interieur.
Bij Fabryk Design werken we met een hecht team aan mooie producten. Hierbij vinden we mens en milieu belangrijk. Vele producten van FBRK. komen mede tot stand door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen met een beperking.

Sociaal maatschappelijk ondernemen is een belangrijke pijler binnen Fabryk Design. Daarom vind je bij ons in Donkerbroek niet alleen ons kantoor, de werkplaats en onze showroom maar ook onze dagbesteding.

Wanneer je onze producten koopt weet je zeker dat je bijdraagt aan een mooiere wereld. Bij jou thuis en de wereld waar we in leven. Mooi toch?