Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Arty-Shock Oopjen & Marten Mini - 30 x 40 cm

€ 109,50
‘Sexy Oopjen' en 'Romantic Marten' zijn de Arty-Shock versies van de prachtige portretten van Oopjen Coppit en Marten Soolmans door meester-schilder Rembrandt.

Maak een groot statement in je interieur met deze Mini van 30 x 40 cm!

* Verplicht veld

€ 109,50

Details

‘Sexy Oopjen' en 'Romantic Marten' zijn de Arty-Shock versies van de prachtige portretten van Oopjen Coppit en Marten Soolmans door meester-schilder Rembrandt. Uitgevoerd in Perspex (glossy) of Dibond (mat).

Tijdens de Gouden Eeuw waren Marten en Oopjen de ‘Kim en Kanye’ van hun tijd. Beide knapperds kwamen uit superrijke families en hun bruiloft in 1634 was dan ook een hele happening. Het sprookje mocht helaas niet lang duren: arme Marten overleed al 7 jaar na de trouwerij in 1641. Gelukkig hebben het Rijksmuseum en het Louvre, de gezamenlijke eigenaren van de originele werken à 80 miljoen Euro, plechtig beloofd dat Marten en Oopjen altijd samen tentoongesteld moeten worden. En ze hingen nog lang en gelukkig!

Maak een groot statement in je interieur met deze Mini's van 30 x 40 cm.

Uitgevoerd op Plexiglas (glossy 3mm dik) of Dibond (mat 3 mm dik). Wil je je Mini Arty-Shock makkelijk kunnen ophangen? Bestel hiernaast dan tegelijkertijd een plakhaakje.

Arty-Shock voor Kunst met een Knipoog. Je muren zijn er dol op!