Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Made by the Woods

Made by the Woods is een design label (met lampen), dat geïnspireerd is door de schoonheid en het pure karakter van de natuur. Het merk is ontstaan vanuit de drang om te experimenteren met materialen, vormen, texturen en contrasten. Creativiteit en verbeelding staan hierbij voorop! Made by the Woods staat voor authenticiteit, speelsheid en positiviteit.

Dankzij het natuurlijke materiaalgebruik hebben de ontwerpen een naturelle en pure look, soms met een speels kleuraccent. Dit maakt dat de producten in elk interieur passen: de lampen komen prima tot hun recht in een babykamer, kinderkamer, slaapkamer of woonkamer. Een design van Made by the Woods is hiermee dan ook een perfect cadeau voor je naasten of natuurlijk voor jezelf!

Elke lamp wordt deels machinaal geproduceerd (lasersnijden), deels handmatig en wordt altijd met de hand afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat elk product uniek is. Het hout dat wordt gebruikt voor de lampen komt uit ecologische cultuurbossen en is PEFC gecertificeerd (keurmerk voor duurzaam bosbeheer). Daarnaast is kurk, afkomstig van de kurkeik, een belangrijk duurzaam materiaal. Het is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en goed te recyclen. Elk stuk kurk heeft een unieke ‘tekening’ en textuur, waardoor het uiterlijk van de onderdelen van kurk wat af kan wijken ten opzichte van de foto’s.