Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Glueim - Pet met Walnoten klep

€ 59,95
Glueim combineert marineblauw wol met bruin leer. Deze houten strapback is te bestellen met een houten klep van walnotenhout. Het verschil tussen deze twee houtsoorten voor je klep is de kleur en de gloed die het geeft. De combinatie van het hout met het donker blauwe wol maakt deze pet een echte must have.

Details

Glueim [Glue] - Marineblauw - Walnoten

Glueim versmelt losse onderdelen tot één bruikbaar constructie; het maakt niets tot iets, het brengt deze houten snapback samen. TWO-O gebruikt houtlijm om het wol, wat vast zit aan het duurzaam leder te laten versmelten met de houten klep. Een samenwerking van drie verschillende materialen die tot stand komt door lijm.

Glueim combineert marineblauw wol met bruin leer. Deze houten strapback is te bestellen met een houten klep van walnotenhout. Het verschil tussen deze twee houtsoorten voor je klep is de kleur en de gloed die het geeft. Zo heeft walnotenhout een donkere en warme uitstraling, terwijl eikenhout juist een lichte en frisse look heeft. Beide houtsoorten geven de houten klep een unieke uitstraling. De combinatie van het hout met het donker blauwe wol maakt deze pet een echte must have.

• Wol, leer en walnoten hout

• Gewicht: 300g

• Beschermt tegen de wind en felle zon

• Met unieke houten klep

• Strapback-sluiting van duurzaam leer

✔ 1 Jaar garantie