Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Vileman - Pet met Walnoten klep

€ 59,95
Vileman combineert donker groen wol met bruin leer. Beide hebben een unieke uitstraling wat deze houten snapback op alle vlakken een musthave maakt. Deze pet met de houten klep is dankzij het donker groene wol een zeer geschikt voor de koudere maanden van het jaar. Je hebt een frisse look met een warm hoofd!

Details

Vileman [Vile] Forest Green - Walnoten

De vijl is één van de oudste gereedschappen binnen de houtbewerking. Dit handgereedschap dient om hout wegens verspanning een andere vorm te geven of juist glad te maken. Dit gereedschap haalt alle oneffenheden en alle splinters uit een stuk hout. Het is de metamorfose gereedschap van houtbewerking waarbij een stuk hout wordt omgetoverd tot een elegant en bruikbaar product.

Vileman combineert donker groen wol met bruin leer. Hij is te bestellen met een houten klep van Walnotenhout. Het verschil ligt hem in de kleur, Eikenhout heeft een lichtere en frissere look, terwijl Walnotenhout juist een donkere en warme look heeft. Beide hebben een unieke uitstraling wat deze houten snapback op alle vlakken een musthave maakt. Deze pet met de houten klep is dankzij het donker groene wol een zeer geschikt voor de koudere maanden van het jaar. Je hebt een frisse look met een warm hoofd!
.
• Wol, leer en walnoten hout

• Gewicht: 300g

• Beschermt tegen de wind en felle zon

• Met unieke houten klep

• Strapback-sluiting van duurzaam leer

✔ 1 Jaar garantie