Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Mr.Bright

Mr.Bright, simply clever
Mr.Bright, een unieke serie lampen die de kracht van eenvoud benadrukt.

Het originele design van deze lampen is speels, humoristisch en veelzijdig. Mr.Bright voelt zich thuis in elk huis en brengt een stralend humeur in ieder interieur.

De Mr.Bright collectie wordt met veel plezier gemaakt door mensen die door omstandigheden niet mee kunnen in het reguliere arbeidsproces. Hun kwaliteiten komen het beste tot hun recht in een veilige, prikkelarme en niet-veeleisende omgeving. Het Mr.Bright project biedt hen een zinvolle dagbesteding en geeft nieuwe perspectieven in de vorm van nieuwe ontmoetingen, het gevoel ergens bij te horen, en waardering voor hun werk.

Mr.Bright, een charme-offensief tegen lichtarmoede in de wereld.​
Voor ons is het allemaal heel vanzelfsprekend. Je zet een lamp aan en voilà, er is licht in huis. Voor grote delen van de wereldbevolking is het helaas niet zo simpel. Wist je dat meer dan 1,2 miljoen mensen op de wereld geen toegang hebben tot het elektriciteitsnetwerk? En dat nog eens vele anderen afhankelijk zijn van een gebrekkige en onvoorspelbare stroomvoorziening?

Als alternatief worden vaak kerosine- en petroleumlampen gebruikt. Deze lampen zijn echter zeer brandgevaarlijk, duur in gebruik, en hebben ernstig negatieve gevolgen voor gezondheid en milieu. Bovendien geven ze nauwelijks licht, als lamp zijn ze zeer inefficient! Voor veel gezinnen houdt de dag dan ook op als het rond 18.00 uur donker is, dan is het gedaan met alle productiviteit.

Mr.Bright doneert daarom elk jaar een deel van de omzet om lichtarmoede in de wereld te verminderen. Want licht brengt leven!

Met Mr.Bright draag je actief bij aan een betere wereld!
Bij Mr.Bright zijn je verzendkosten nooit meer dan € 6,95. Bestellingen vanaf € 200,00 worden gratis verzonden.