Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

NAAMLAMP

€ 50,00
Met de NAAMLAMP geeft u iemand een zeer persoonlijk cadeau! U bepaalt zelf welke naam (of korte tekst) op de lamp wordt aangebracht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 prachtige kleuren. Het ideale cadeau voor de pasgeborene of een bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

€ 50,00

Details

Met de NAAMLAMP geeft u iemand een zeer persoonlijk cadeau! U bepaalt zelf welke naam (of korte tekst) op de lamp wordt aangebracht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 prachtige kleuren. Het ideale cadeau voor de pasgeborene of voor een bijzondere gelegenheid als een huwelijk, jubileum of verjaardag. Deze lamp is vervaardigd met onze lasersnijder en is gesneden uit plexiglas en berken multiplex. De lasersnijder zorgt voor een unieke zwarte snijlijn, wat een bijzonder afwerking van de randen geeft.

In onze werkplaats dragen onze digitale ambachtslieden veel zorg over de kwaliteit van het lasersnijwerk, de montage van de fitting en snoer en het verpakken. Bijgevoegd in de verpakking treft u het keurmerk van de maker die verantwoordelijk was voor deze lamp.

De NAAMLAMP wordt geleverd exclusief lichtbron/peertje.

De tekst en kleur kunnen na bestelling worden doorgegeven via de button 'Contact met shophouder'.