Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Ontmoet het team

Dagelijks werken verschillende mensen hard aan de realisatie van Abel & Tosh. Van het zoeken naar inspirerende designers tot het zorgen voor een optimaal werkend platform. Nieuwsgierig naar de gezichten achter Abel & Tosh? Hieronder stellen we ze graag aan je voor.

Rutger

Rutger

Rutger is de oprichter van Abel & Tosh. Hij houdt zich bezig met de positionering van het platform en stuurt daarnaast de marketing en verkoop aan. Ook is Rutger de drijvende kracht achter de partnerships van Abel & Tosh en onderhoudt hij het contact met de designers op het platform.

Noëlle

Noelle

Als brandmanager denkt Noëlle mee over de marketingstrategie van Abel & Tosh, initieert zij campagnes en begeleidt zij verschillende projecten. Tijdens ieder proces houdt Noëlle de helicopterview over het project en zorgt zij voor een strakke coördinatie, alles met het doel om de marktpositie van Abel & Tosh te versterken.

Joost

Joost

Mijn naam is Joost, mede-eigenaar van Marketingkraam. Samen met Wouter houden wij ons bezig met de online marketingcampagnes. Ik vind het geweldig om de brug te slaan tussen de vraag naar design producten en het prachtige assortiment van Abel & Tosh!

Wouter

Wouter

Mijn naam is Wouter en samen met Joost run ik Marketingkraam. Binnen Abel & Tosh zijn wij verantwoordelijk voor de online campagnes. Bijna wekelijks zijn wij bezig met nieuwe campagnes en optimalisaties om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de unieke design producten in de webshop van Abel & Tosh.

Robbert

Robbert

Robbert is adviseur van Abel & Tosh op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Pieter

Pieter

Pieter is adviseur en technisch coördinator van Abel & Tosh.

Ruud

Ruud

Ruud is adviseur van Abel & Tosh.

Abel & Tosh is initiatiefnemer van het Skepping project en stichting Skepping. Met het Skepping project willen we op een creatieve manier bijdragen aan de oplossing van het probleem van plastic afval, te beginnen in de grootste stad van Zuid-Afrika, Johannesburg. Verschillende bekende Nederlanders dragen het project een warm hart toe en zijn ook op diverse manieren actief betrokken bij de Skepping activiteiten.

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung is sinds 2000 niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en toneelwereld. Een modern leven met meer lagen dan enkel de glamour van showbizz. Zo handelt haar partner in tweedehands vondsten en is haar hele interieur en garderobe opgebouwd uit vintage items. Duurzaamheid houdt haar dan ook erg bezig. Daarom steunt zij Skepping en zorgt ze er samen met ons voor dat het plastic afval in Johannesburg een nieuw doel krijgt.

Melissa Drost

Melissa Drost

Melissa Drost is onder meer bekend om de rol van Tessa en Charlotte in de musical Soldaat van Oranje en Sjors in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Melissa's moeder woont in Zuid-Afrika en werkt daar aan duurzame projecten. Dat verklaart Melissa's passie voor duurzaamheid en het milieu, die zij met enthousiasme inbrengt in het Skepping project. Melissa is ook bestuurslid van Stichting Skepping.

Patrick Martens

Patrick Martens

Patrick Martens is onder andere bekend van zijn rollen in de soapseries Goede tijden, slechte tijden en Zoop en de musical The Bodyguard en als presentator op Nickelodeon. Patrick zet zich graag in voor verschillende projecten en goede doelen. Als projectondersteuner van Skepping zorgt hij samen met de rest van het team voor een beter milieu en goede werkomstandigheden in Johannesburg.