Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Onze historie

Abel & Tosh is het platform dat je laat kennismaken met de mooiste design producten. Maar wie zit er achter Abel & Tosh?

In 2015 kwam Rutger van ’t Klooster op het idee om een platform op te zetten voor makers en ontwerpers van duurzame, handgemaakte en unieke designproducten; dat was zijn droom. In 2016 is die droom werkelijkheid geworden en werd hij trotse mede-eigenaar van het online platform Creatiemarkt.

In januari 2017 ging Rutger op reis om de wereld te verkennen. Azië, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika zijn de gebieden waar hij op zoek is gegaan naar inspiratie, nieuwe materialen voor producten en lokaal talent. In Nieuw Zeeland is hij zes weken verbleven en is hij verschillende designers tegengekomen. Veel van hun producten sluiten goed aan bij het concept van Creatiemarkt.

Dit leidde tot het idee om een aantal van deze producten naar Nederland te halen. Om ons klaar te stomen voor de verkoop van internationale producten -en omdat Creatiemarkt nèt iets te Nederlands klonk- zijn we vanaf oktober 2017 onder een internationale naam verder gaan: Abel & Tosh!

Wat maakt ons uniek?

Abel & Tosh focust zich op het verhaal achter de producten. De totstandkoming van een idee en het creatieproces van producten, zijn naar onze mening net zo relevant als het eindresultaat. Daarom zetten wij graag shopeigenaren en hun verhaal in de spotlight, bijvoorbeeld door het plaatsen van filmpjes in de shop en foto’s op onze homepage. Ook schrijven we regelmatig blogs om het verhaal achter maker en product te vertellen.

Heb je interesse om je eigen gratis shop te openen?
 Of wil je graag wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 06-52840588 of rutger@abeltosh.com.