Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

  Outlet Tafel: ABLE pallet hout (normaal)

Normale prijs: € 1.390,00

Special Price € 990,00

Deze tafel is teruggekomen van een beurs, of een showroom en kan dusdanig niet meer als nieuw verkocht worden. Lichte schade kan voorkomen. Dit hebben we wel zo veel mogelijk gerepareerd. De stoere ABLE functioneert als eet- en werktafel.

* Verplicht veld

Normale prijs: € 1.390,00

Special Price € 990,00

Details

Dit is onze ABLE, een van de kernstukken van de Tolhuijs collectie. De solide tafel wordt gemaakt van afvalmaterialen van hoge kwaliteit. De stoere ABLE functioneert als eet- en kantoortafel en er zijn meerdere opties om hem aan te passen naar jou specifieke wensen.

Het verhaal
De poten zijn gemaakt van afval metaal afkomstig van een staalfabriek. Het las- en coatwerk wordt gedaan in 2 Nederlandse gevangenissen. Het blad is ontstaan uit hout van weggegooide fabriekspallets, een multiplex plaat wordt door een sociale werkplaats van boven en onder belegd met opnieuw geschaafde pallet planken en zorgt voor een robuuste look. Het blad wordt met hardwax behandeld ter bescherming.

Waarom outlet?

Deze tafel is teruggekomen van een beurs, of een showroom en kan dusdanig niet meer als nieuw verkocht worden. Lichte schade kan voorkomen. Dit hebben we wel zo veel mogelijk gerepareerd.


Productdetails:
Uitvoering: pallet hout
• Keuze onderstel: kruispoot en trapezium
• Breedte: 90 cm
• Hoogte: 75 cm
• Lengte: 240 cm
• Gewicht: 100 kg

IN THE BOX
1x Onderstel (standaard zwart)
1x Blad
4x Plaatjes ter bevestiging