Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

Story Behind

In het bruisende landschap van ondernemerschap en inspiratie komt Rutger van 't Klooster naar voren als de visionaire oprichter achter de opkomende marketplace Abel & Tosh. Zijn grenzeloze durf en onverwoestbare vastberadenheid hebben de weg geplaveid voor een bloeiende marketplace dat ontwerpers & kunstenaars verbindt aan consumenten en unieke designs samenbrengt. De hoeksteen van zijn onderneming is een toewijding aan de klant. Elk initiatief wordt gevoed door de stem van de klant - hun verlangens, hun behoeften. Bij elke beslissing wordt de vraag gesteld: 'Wat is het beste voor jou, voor onze klant?' Beloften worden niet alleen nagekomen, maar overtroffen, met een bereidheid om dat extra stapje te zetten. Door de klant in het hart van alles te plaatsen, bouwt Rutger niet alleen een welvarend marketplace op, maar smeedt hij ook relaties gebaseerd op vertrouwen en begrip. In het hart van Abel & Tosh klopt een filosofie die wordt gevoed door optimisme. Elk tegenslag wordt omarmd als een uitdaging, een kans om te groeien. Het vermogen om obstakels te bekijken met een positieve blik, omarmt de kracht van optimisme als een superkracht. Deze overtuiging in de kracht van mogelijkheden stelt niet alleen in staat om hindernissen te overwinnen, maar om met innovatieve oplossingen tevoorschijn te komen. Het weerspiegelt de geest van Rutger en zijn bron van inspiratie, Wim Hof, 'The Iceman'. Geïnspireerd door Wim Hof's bewonderenswaardige doorzettingsvermogen, heeft Rutger Abel & Tosh vormgegeven als een podium waar ontwerpers & kunstenaars en hun creaties kunnen floreren. Samen met de inspirerende gedachtegang van Wim Hof, vormen deze principes het kloppende hart van Abel & Tosh. Een ruimte waar klanten en ondernemers worden aangespoord om te groeien, te innoveren en het beste van zichzelf te geven. Met Rutger van 't Klooster aan het roer, zijn business partner Ruud van 't Klooster tevens zijn vader en Wim Hof als bezielende kracht, is Abel & Tosh niet slechts een marketplace, maar een inspiratiebron voor diegenen die geloven in de kracht van het ondernemerschap en het optimisme dat grenzen kan verleggen. Meer over Wim Hof weten? www.wimhofmethod.com

Over Abel & Tosh

Abel & Tosh is de marketplace voor bijzonder design. Onze producten worden gezien als humoristisch, experimenteel, innovatief, eigenzinnig en humoristisch. Wij zijn geobsedeerd door elk product en elk detail van elk product. De details zijn belangrijk. In alles wat we doen. We hebben een bijzonder groot respect voor het vakmanschap dat onze ontwerpers & kunstenaars in hun producten stoppen en we vinden veel inspiratie in de verhalen die onze ontwerpers en hun producten proberen te vertellen. Elk product in onze collectie heeft een verhaal te vertellen. Dat is wat hen uniek maakt.

Waar wij voor staan!

Hoogwaardig assortiment

Bij Abel & Tosh vind je zorgvuldig geselecteerde producten, om zo de kwaliteit van jouw aankoop te waarborgen. We streven ernaar om een zo divers mogelijk assortiment aan te bieden voor ieder budget en smaak.

Zonder omweg van ontwerper/kunstenaar naar consument

Door onze rechtstreekse samenwerking met 100+ young designers, top ontwerpers & kunstenaars, kunnen we het hele assortiment direct en zonder omweg naar jou verzenden. Hiermee snijden we alle schakels en kosten uit de distributieketen, waardoor we scherpe prijzen kunnen garanderen.

24/7 staan we voor je klaar

Bij Abel & Tosh staat onze klant centraal. Onze snelle en goede service zorgt ervoor dat jouw bestelling probleemloos wordt verwerkt en snel bij je thuis wordt afgeleverd.

Vragen over onze producten? Aanmelden als nieuwe designer/kunstenaar? Of een tof idee voor een samenwerking?

Neem dan snel contact met ons op.

Vragen over onze producten?
Mail: support@abeltosh.com
Nieuwe designers & samenwerkingen
Mail: info@abeltosh.com
Je kan ons natuurlijk ook bellen!
+31652840588