Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Over ons

Abel & Tosh is opgericht door Rutger van ‘t Klooster.

Rutger heeft een achtergrond in de creatieve wereld en is al lange tijd druk met ondernemen. Met een groot hart voor design, kunst & duurzaamheid hoopt hij met Abel & Tosh een steentje bij de dragen aan een duurzame toekomst.

Abel & Tosh is de Marketplace die designers verbindt aan kopers wereldwijd. Zo supporten we de designers en dragen we bij aan kortere productieketens. Designers kunnen bij ons een eigen ‘store’ aanmaken en hun producten verkopen op onze Marketplace. De regie houdt de designer altijd zelf in handen. Daarmee is Abel & Tosh dé Marketplace voor kwaliteitsproducten. Bij Abel & Tosh geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van kwaliteit en bijzonder design. Wij zijn de Marketplace waar niet alleen designs, maar ook de designers centraal staan. Wij vertellen het verhaal achter de designers en zijn een podium voor inspirerende en unieke design producten. Geen massa productie maar eerlijke en duurzame producten, met een ambachtelijk productie proces. Abel & Tosh vertegenwoordigt het werk van meer dan honderd toonaangevende interieur designers en opkomend jong talent. Uniek design en vakmanschap op het hoogste niveau. Dat is waar Abel & Tosh voor staat.

Waarom shoppen bij Abel & Tosh?

• Abel & Tosh onderscheidt zich van anderen door interieurs aan te bieden die goed ontworpen zijn, van hoge kwaliteit en bovendien een lage prijs hebben.

• Talent en creativiteit staat centraal bij ons, zo kunnen wij ons afzonderen van de gemiddelde aanbieders van interieurs. De designers komen van verschillende achtergronden, en weten zo verschillende stijlen samen te brengen om een unieke sfeer te creëren.

Hoe werkt Abel & Tosh?

• Consument zoekt gewenste design-item binnen het ruime assortiment van 100+ designers met meer dan 5000+ unieke design producten.

• Na aankoop verstuurt de designer direct het product vanuit zijn werkplaats naar de consument.

Ben je geïnteresseerd om een eigen gratis shop te openen op onze Marketplace? Heb je vragen over een product? Of ben je opzoek naar een samenwerking met ons? We helpen je graag en zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Neem contact op via 06-52840588 of info@abeltosh.com.