Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Over ons

Bij Abel & Tosh geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van bijzonder design. Wij zijn de plek voor originele, kwalitatieve en authentieke producten.

Abel & Tosh vertegenwoordigt het werk van meer dan honderd toonaangevende interieur designers en opkomend jong talent. Het platform vertelt het verhaal achter de innovatieve designers en is een podium voor inspirerende en unieke creaties. Geen massa productie maar eerlijke en duurzame producten, met een ambachtelijk productie proces. Uniek design en vakmanschap op het hoogste niveau. Dat is waar Abel & Tosh voor staat.

Je shopt bij ons meer dan 4000 stijlvolle design producten direct van de designers!

Onze historie

In 2015 ontstond de droom van Rutger van 't Klooster: een platform bouwen voor makers en ontwerpers van duurzame, handgemaakte en unieke designproducten. In 2016 wist hij die droom te verwekelijken en werd hij trotse mede-eigenaar van het online platform Creatiemarkt.

In januari 2017 besloot Rutger om een wereldreis te maken om inspiratie op te doen en zich te verdiepen in de verschillende mooie materialen die de wereld te bieden heeft en op zoek te gaan naar lokaal talent. Hij bezocht onder andere Azië, Noord-Amerika en verbleef zes weken in Nieuw Zeeland waar hij veel verschillende designers ontmoetten. De mooie producten van deze designers sloten goed aan bij het concept van Creatiemarkt.

Geïnspireerd door zijn reis besloot Rutger om een aantal van deze producten naar Nederland te halen en meer focus te leggen op het wereldwijde aanbod van unieke designproducten. Om het platform door te ontwikkelen naar een wereldwijd platform gaat Creatiemarkt sinds 2017 verder onder de internationale naam Abel & Tosh.

Wat maakt ons uniek?

Abel & Tosh focust zich op het verhaal achter de designproducten; de totstandkoming van een idee en het creatieproces van designs. Volgens Abel & Tosh is dit proces net zo relevant als het eindproduct. Met deze reden worden shopeigenaren en hun verhaal in de spotlight gezet op alle mogelijke manieren.

Ben je geïnteresseerd om een eigen gratis shop te openen op het platform? Of ben je opzoek naar een samenwerking met ons? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-52840588 of rutger@abeltosh.com.