Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Sen Sen Ontwerpstudio

Unieke handgemaakte meubels met een Scandinavisch design
SenSen is een handgemaakte meubellijn ontworpen door Lisa Hercules. De meubels kenmerken zich door een unieke mix van grafische vormen en Scandinavisch design in combinatie met mooie SenSen kleuren.

De SenSen meubellijn is ontstaan door te durven doen in plaats van te blijven dromen. Door de jaren lange ervaring als interieur- en productontwerper kriebelde het al lange tijd om de creatieve ideeën voor een eigentijdse en unieke meubellijn nu eens verder uit te werken.

De meubels worden met de handgemaakt door een meubelmaker uit de omgeving. De producten zijn van hout, waarbij het frame bestaat uit hoogwaardig MDF en het onderstel uit massief eikenhout. Alle meubels worden handgeschilderd en zijn voorzien van een watergedragen matte verf.

Elk Sen Sen meubel dat je bij ons bestelt, wordt speciaal voor jou gemaakt. Daarom nemen wij helaas geen producten retour. Uiteraard worden alle meubels met grote zorg gemaakt. Je meubel wordt goed verpakt en voor de levering gebruiken wij een gespecialiseerde meubeltransporteur die het meubel bij jou monteert. Mocht je Sen Sen meubel toch beschadigd aankomen, maak hier dan direct melding van bij ons. Stuur ons foto’s van de schade door met een korte uitleg. Wij zorgen ervoor dat je meubel zo snel mogelijk hersteld wordt zodat jij kunt genieten van je meubel.

Transportkosten zijn o.b.v. begane grond levering. Er is een toeslag van toepassing bij levering op een verdieping, graag dit bij het plaatsen van je bestelling aangeven.