Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Sen Sen Ontwerpstudio

Unieke handgemaakte meubels met een Scandinavisch design
SenSen is een handgemaakte meubellijn ontworpen door Lisa Hercules. De meubels kenmerken zich door een unieke mix van grafische vormen en Scandinavisch design in combinatie met mooie SenSen kleuren.

De SenSen meubellijn is ontstaan door te durven doen in plaats van te blijven dromen. Door de jaren lange ervaring die Lisa heeft als interieur- en productontwerper kriebelde het al lange tijd om haar creatieve ideeën voor een eigentijdse en unieke meubellijn nu eens verder uit te werken. Voilà, SenSen was geboren en de eerste Senna original was eind 2015 een feit.

De meubels worden allemaal met de handgemaakt door een meubelmaker uit de omgeving. De producten zijn van hout, waarbij het frame bestaat uit hoogwaardig MDF en het onderstel uit massief eikenhout. Alle meubels worden handgeschilderd en zijn voorzien van een laag hoogwaardige grondverf en 2 lagen matte lak van een prachtige SenSen kleur.

De Senna kasten zijn een ware eyecatcher in elk interieur. Door haar unieke grafische vormen heeft de kast een hele bijzondere uitstraling en verrast hij je met een nieuw patroon afhankelijk van de lichtval. Door het succes van de original en de vraag naar grotere kasten, hebben wij inmiddels ook de XL en de high toegevoeg aan ons assortiment. Met een hoogte van 240cm is de Senna high ook erg geschikt voor ruimtes met hoge plafonds, waardoor de hoogte extra geaccentueerd wordt. De XL is de grote zus van de Senna original en past perfect in een woonkamer of slaapkamer.