Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

LEMON LILY Set kandelaars mix (3x)

Normale prijs: € 162,00

Special Price € 149,00

We hebben een mooie set voor je samengesteld met 3 multifunctionele kandelaars. Je kunt verschillende soorten kaarsen mixen; diner kaarsen tot 30 cm, stomp kaarsen en waxinelichtjes.

Match de LEMON LILY kandelaars naar je interieur en persoonlijke stijl. Kies voor een naturel afwerking waarbij je geniet van het verrassende fijne lijnenspel van het massieve hout of toch liever voor een van de 6 matte kleuren.

* Verplicht veld

Normale prijs: € 162,00

Special Price € 149,00

Details

Mix en Match

Wie houdt er niet van kaarsen? Mix en match de LEMON LILY kandelaars naar je interieur en persoonlijke stijl. Met keuze uit 5 verschillende modellen in 7 matte kleuren creëer jij een heerlijke sfeer in je interieur! De 3-in-1 low is geschikt voor een waxinelichtje of dinerkaars, draai je hem voila dan kun je er een mooie stompkaars inzetten. De stack heeft ook een 2-in-1 functie waarmee hij geschikt is voor een waxinelichtje én een dinerkaars.

Handgemaakt en duurzaam Dutch Design

Iedere kandelaar is one-of-a-kind en wordt volledig handgemaakt en hout gedraaid in Nederland. De kandelaren zijn gemaakt van massief beukenhout (FSC gecertificeerd) en worden afgewerkt met een matte gekleurde lak. De naturel uitvoering laat de fijne lijnen en schoonheid van de unieke houtstructuur perfect zien.

Afmeting :
Kandelaar 3-in-1 low : 14cm x 8,5cm (HxW), geschikt voor een stomp kaars (∅ 7,5 cm), diner kaars (∅ 2,2 cm), waxine licht
Kandelaar stack 2-in-1: 23cm x 8,5cm (HxW), geschikt voor diner kaars (∅ 2,2 cm) en waxine licht
Kandelaar cone low: 25cm x 8,5cm (HxW), geschikt voor diner kaars (∅ 2,2 cm)