Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Studio Antal

puur en eerlijk product design
Studio Antal ontwerpt en realiseert handgemaakte producten in kleine oplages. Er wordt gebruik gemaakt van pure en ruwe materialen zoals beton, hout, staal en koper welke worden verwerkt in een no-nonsense stoer ontwerp. Waar nodig wordt ook gebruikt gemaakt van moderne technieken als lasersnijders of 3D printen, waar kan wordt gebruik gemaakt van traditionele technieken zoals het met de hand gieten van beton en zelfgemaakte mallen.

Studio Antal is altijd opzoek naar een goede balans tussen functionaliteit, esthetiek en een goed verhaal. Soms is dit goede verhaal te vinden in de onderdelen, zoals bij een spotlight van een marktje in Oost-Berlijn dat gecombineerd werd met een schildersezel van opa of de vaasjes uit een gloeilampenfabriek omdat ze geen gloeilampen meer maken. Soms zit dit in het onderwerp, zoals bij de verschillende geometrische kettingen die op zichzelf al een verhaal vertellen met hun voorstelling.

Één ding is zeker, u weet altijd zeker dat u iets unieks in handen heeft en dat er veel zorg en aandacht gaat naar de productie van deze producten.

Producten worden binnen drie werkdagen verzonden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.