Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Studio Lorier

Balans in functie en design
Studio Lorier is een online platform voor functioneel design. Subtiele eye-catchers voor dagelijks gebruik, met grote zorg handgemaakt. Ontwerper Sander Lorier probeert met minimale middelen het maximale te bereiken. Minimaal materiaalgebruik en eenvoudige vormen, met een maximale functie, gebruiksgemak en levensduur.
Om tot inspiratie te komen wordt het productietraject zelf doorlopen. Materialen zoals keramiek en massief hout worden bewerkt in eigen werkplaats. Met een goede grip op het proces zijn de eindproducten van hoge kwaliteit, waar functie en vorm in balans zijn.

Altijd op zoek naar nieuwe vormen

Ontstaan uit de drang om nieuwe, leuke en verrassende product ideeën werkelijkheid te laten worden. Oprichter, Sander Lorier is een echte conceptuele denker en altijd op zoek naar producten die nog niet gemaakt zijn. Dit vertaalt hij dan naar een gebruiksproduct met een onverwacht uiterlijk.

Sander heeft veel kennis en ervaring met hout en keramiek, dus dit zijn de materialen die men veel terug ziet in zijn creaties. Hij probeert eigenlijk om met twee traditionele en ambachtelijke materiale, moderne producten neer te zetten. De stijl is vaak een mengelmoes van modern en klassiek. De producten die uit de werkplaats komen zijn uitgesproken, nuchter, anders en een mengeling van stijlen, typisch Rotterdams dus!

Nog meer? Wie weet! Sander is altijd in voor nieuwe projecten en altijd geïnteresseerd om mensen verder te helpen.