Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Tonnes Corten bijzettafel

Normale prijs: € 395,00

Special Price € 198,00

Bijzettafel cortenstaal. Roest prachtig in mooie tinten en schakeringen, van rose tot oranje en tot diep bruin, maar roest nooit door.
Afmetingen: 500 x 400 x 400 mm. (h x b x d). Diameter bladen: 400 mm.
Dikte materiaal: 4 mm.

Details

Tonnes Corten is een buitenproduct voor op het terras of in de tuin, een kunstobject met een gebruiksfunctie, gemaakt van 4 mm dik cortenstaal. Eigenschap van deze bijzondere staalsoort is dat de roestlaag die ontstaat het materiaal beschermt. Het roestproces vertraagt langzaam tot het uiteindelijk stopt. De objecten roesten niet door !

Tonnes Corten wordt geleverd in een stevige kartonnen doos.
De afmetingen van de tafel zijn: 500 x 400 x 400 mm. (h x b x d) Diameter van de tafelbladen is 400 mm. Dikte Cortenstaal: 4 mm. Gewicht: 14,1 kg.

U ontvangt de Tonnes Corten in blank staal dat er zwart uitziet. Bij plaatsing in de buitenlucht begint het oxideren. De kleur verandert langzaam van licht oranje naar donker bruin. Dit proces duurt ongeveer één tot twee jaar en is afhankelijk van luchtvochtigheid, schaduw, zon en regen. De roest kan in het begin wat afgeven en roestwater kan sporen achterlaten op bijvoorbeeld terrastegels.

Een handleiding voor gebruik wordt meegeleverd.