Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Tri-Tra ketting

€ 24,95
Door drie simpele open driehoeken te combineren ontstaat een aantrekkelijk sieraad geschikt voor iedere gelegenheid. De minimalistische vormgeving zorgt met een paar lijnen toch voor een speels effect. Naar keuze zijn de driehoeken te combineren.

Details

Driehoeken zijn constructief en grafisch sterke vormen. Door drie simpele open driehoeken te combineren ontstaat een aantrekkelijk sieraad geschikt voor iedere gelegenheid, zowel chique als casual. De minimalistische vormgeving zorgt met een paar lijnen toch voor een speels effect omdat de driehoeken los van elkaar aan de ketting hangen. Hierdoor kunt u de kettingen in elke gewenste combinatie dragen. Alleen één grote of juist kleine driehoek of juist een combinatie. De ketting is verpakt in een mooie verpakking, dus ook super leuk om cadeau te geven.
De verpakking bevat alledrie de formaten driehoeken!
Deze ketting bevat laser gesneden figuren gemaakt van hoogwaardig gegoten acrylaat met een bijzondere matte afwerking. De zeer dunne ribben zitten op de grens van wat mogelijk is met deze techniek waardoor een optimale openheid in structuur wordt gerealiseerd. De ketting is een dunne rhodium kleurige ball chain ketting.