Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

VanWoot

Uniek design voor de moderne woonkamer tot kantoor
Wanneer je op zoek bent naar een aansprekende en unieke wanddecoratie, dan biedt VanWoot uitkomst. Iets dat echt mooi is. Met een prachtige, niet te missen uitstraling waar geen kolossaal budget voor nodig is.

Wij zijn VanWoot. Wij zijn specialist op het gebied van in het oog springende wanddecoraties waarmee u een stijlvol statement kunt maken. Uitstraling is alles, vinden wij. Dus maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals hout en aluminium en van innovatieve en energieneutrale productietechnieken.

Een wanddecoratie van VanWoot herkent u meteen. Het is een designstuk dat overal past, van woonkamer tot kantoor. De combinatie van mooi materiaal, robuuste kaders, krachtige contouren en subtiele details zorgen voor een regelrechte eyecatcher, zowel op afstand als van dichtbij. Onze serie skylines is hier een fraai voorbeeld van. Van onze klanten horen we regelmatig dat onze wanddecoraties op een echt kunstwerk lijken. Daar zijn wij enorm trots op!

Naast de skylines en The Dutch Collection zullen er nog vele andere series volgen. Met andere vormen, kleuren en materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos. The sky is wat dat aangaat the limit voor ons.

Het idee van VanWoot ontstond op een prachtig heldere en zonnige ochtend, waarbij de imposante Martinitoren in Groningen afstak tegen de lucht. We zagen de contouren voor ons en zagen een mooi voorbeeld van hoe de skyline van Groningen er uit zou moeten zien. Een kunstwerk!
Bij VanWoot zijn je verzendkosten nooit meer dan € 6,75. Bestellingen vanaf € 90,00 worden gratis verzonden.
Sorteer op Aanbevolen | Naam | Prijs
Items 1-30 van 52