Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Ontmoet het team

Welkom bij Abel & Tosh!

Het platform voor unieke producten op het gebied van design en hergebruik.

Bij Abel & Tosh draait het om inspiratie, beleving en creativiteit. Ben je op zoek naar dat ene unieke product? Dan is er een grote kans dat je dit op Abel & Tosh zal vinden. Wij willen voorkomen er dat er producten uit massaproductie worden aangeboden. Daarom verkopen wij alleen producten die zelf zijn gemaakt, ontworpen, vermaakt of bewerkt. Abel & Tosh-producten zijn “Producten gemaakt met overtuiging en passie".

Ontmoet het team

Dagelijks werken verschillende mensen hard aan de realisatie van Abel & Tosh. Van het zoeken naar inspirerende shophouders tot het zorgen voor een optimaal werkende website. Nieuwsgierig naar de gezichten achter Abel & Tosh? Hieronder stellen we ze graag aan je voor.

Rutger

Rutger

Rutger is de bedenker van AbelTosh.com. Hij houdt zich bezig met de shophouders, de organisatie en de sales van AbelTosh.com.

Aris

Aris

Aris is verantwoordelijk voor de social media van AbelTosh.com.

Stefan

Stefan

Stefan is de video en fotografie- wizkid die het team en de shophouders van AbelTosh.com helpt bij het perfectioneren van hun foto- en videomateriaal.

Fleur & Liselot

Fleur Liselot

Het schrijversduo Fleur & Liselot vertaalt de bijzondere verhalen van zowel de shophouders als hun producten naar pakkende teksten op AbelTosh.com. Ook verzorgen zij leuke, inspirerende blogs.

Pieter

Pieter

Pieter is adviseur en technisch coördinator van AbelTosh.com.

Ruud

Ruud

Ruud is adviseur van AbelTosh.com.