Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Espressokopje appel

Vorige

Porseleinen espressokopje turquoise 60ml

Porseleinen PETfles turquoise

€ 19,95
De naam zegt het al: deze beker is een porseleinen versie van een plastic fles, waardoor het een beker wordt, hoewel je hem natuurlijk ook als klein vaasje kunt gebruiken. Inhoud 330ml. Vaatwasbestendig en 100% waterdicht.

Details

In antwoord op alle mensen die op mijn espressokopjes reageerden met: ‘heb je die ook groter’ heb ik de porseleinen petflesbeker turquoise wit ontworpen. De naam zegt het al: deze beker is een porseleinen versie van een plastic fles, waardoor het een beker wordt.

Het afval van de vele plastic flessen wordt vaak genoemd wanneer de plastic soep ter sprake komt. Goed nieuws dus dat je deze gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.

Ik heb de beker zelf ook in gebruik voor mijn ijslattes, waar hij met een inhoud van 330 ml zeer geschikt voor is. Het is natuurlijk een beetje ‘wij van wc-eend’, maar deze beker drinkt perfect, en ziet er nog leuk uit ook.

Deze beker is ontworpen door mij en is daardoor uniek en alleen bij mij te koop. Doordat de beker handgemaakt is kan hij iets afwijken van de beker op de foto.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals roze, groen en blauw.