Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Serveerplank Grachtenpand Kers

€ 39,00
Het simplistische ontwerp van de snijplank illustreert de vorm van de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden. Ideaal voor koken, serveren of decoratie. Uniek vakmanschap, ontworpen en gemaakt in Nederland.

* Verplicht veld

€ 39,00

Details

De houten snijplanken van Amsterdam zijn uniek in hun soort. Ze voegen een vleugje traditioneel Nederlandse architectuur toe aan je huis, omdat ze zijn ontworpen in de vorm van de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden. Een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw keukeninterieur.

Zes soorten hout

Zoek de snijplank die bij je smaak en interieur past. Je kunt kiezen uit onze selectie van zes superieure houtsoorten van hoge kwaliteit. Van lichtgekleurd lokaal geproduceerd esdoornhout tot diep rood gekleurde Padouk uit West-Afrika. Deze snijplanken zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Decoratief en functioneel

Deze snijplank is ontworpen voor decoratie en functionaliteit. Maak indruk op je gasten tijdens een etentje en gebruik het als serveerschaal. Als alternatief kan je het als blikvanger in je keuken gebruiken of gewoon om je dagelijkse maaltijden te bereiden. Uniek vakmanschap,

Specificaties:
• Beschikbare maten:
- 30 (30 x 14 x 1,8 cm)
- 40 (40 x 19 x 2,5 cm)
- 50 (50 x 19 x 2,5 cm)
- 60 (60 x 19 x 2,5 cm)

• Materiaal: Walnoot-hout