Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Serveerschaal Anna - Geel

€ 69,00
Handgemaakt gouden kleur metalen dienblad met geel hars inleg, past in bijna alle interieurs. Geweldig om te gebruiken op feestjes om mensen te verrassen met een uniek dienblad. Of om te gebruiken op een zondagmiddag voor een koffie of theepauze in de tuin.

Details

Unieke, gedurfde, explosieve design en decoratieve huishoudartikelen.
Onze collecties gaan terug naar de essentie van wat wij geloven dat goed design is: unieke functionele stukken vol karakter, gemaakt van hoogwaardige materialen, die een blijvende indruk maken. We creëren objecten voor elke kamer of ruimte: van het meubilair dat het doel van een ruimte definieert tot de objecten die er een betekenis aan geven. Niets boeit ons meer dan te zien hoe mensen van onze producten houden en ze gebruiken in het verhaal van hun leven.

Onze producten worden handgemaakt met behulp van klassieke en traditionele technieken, zoals metaalbewerking, handbeschildering, epoxybewerking en kleurpigmenten. Vanwege het handgemaakte karakter van onze producten, zal elk item variëren. Wij beschouwen dit als een teken van uniciteit en kwaliteit.

Deze prachtige gouden kleur metalen dienblad met hars inleg, past in bijna alle interieurs. Geweldig om te gebruiken op feestjes om mensen te verrassen met een uniek dienblad. Of om te gebruiken op een zondagmiddag voor een koffie of theepauze in de tuin.
Het dragen van deze schaal is gemakkelijk gemaakt door de beschermrand, waardoor je spullen niet wegglijden.

Afmeting: Diameter: 30 cm en Hoogte: 2 cm
Gewicht: 0,750 kg
Materiaal: Metaal en hars

Zorginstructies
Veeg schoon met een vochtige doek. Niet vaatwas bestendig.
De gebruikte hars is UV/UVA-beschermd

Bijzonderheden: Handgemaakt, variaties mogelijk