Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

LONDON II

Vorige

Fringe N°7 – Soft Mint

Uniek kussen (handgevilt wolvilt)

€ 59,90
Uniek kussen (handgevilt wolvilt) met eendenveren binnenkussen. Handgevilt van pure, ongeverfde IJslandse wol in natuurkleuren.

* Verplicht veld

€ 59,90

Details

Dit unieke kussen met leren label is gemaakt van handgevilt wolvilt van prachtige, pure, warme, zachte ongeverfde zuivere IJslandse scheerwol.

Het kussen heeft een handgevilte cover en is gevuld met een eendenveren binnenkussen. Dit duurzame binnenkussen is dier- en milieuvriendelijk in Nederland geproduceerd.

De vilten cover heeft een rits aan de onderzijde. Hierdoor is ook de effen achterzijde van het kussen bruikbaar. Het kussen is verkrijgbaar in diverse ontwerpen: dipdye, streep, dip (tweekleurig) en effen.

De items van puur-en-uniek zijn via deze webshop vrijwel uitsluitend verkrijgbaar als custom-order, zodat er een passend en persoonlijk item ontstaat. Overleg over de gewenste kleuren en het ontwerp volgt na ontvangst van uw opdracht!

De levertijd van nieuw bestelde items is doorgaans zo’n 2-4 weken. De werkelijke levertijd is uiteraard afhankelijk van de planning van het moment. Benieuwd naar de exacte levertijd? Stuur gerust een berichtje.