Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Alpaca Sjaal Beige

Vorige

Tulp Lamp - rood

Lamp ZUID

€ 450,00
Lamp ‘ZUID’ vertelt het verhaal over de meest zuidelijkste provincie van Nederland, Limburg. Ik heb mij laten inspireren door de traditionele vakwerk huisjes maar ook het mijngebied in Limburg.

* Verplicht veld

€ 450,00

Details

Deze hanglamp is onderdeel van de lampenserie ‘ZUID’ en staat bekend als één van de beste ontwerpen van de Dutch Design Week 2014 (Françoise Oostwegel). Het ontwerp is geïnspireerd op de mijnwerkerstraditie en vakwerkhuizen van de provincie Limburg. Zo kwamen de keuzes voor de naam, vorm, functie en het materiaal tot stand.
De verlichting lamp ZUID vertelt het verhaal over de meest zuidelijkste provincie van Nederland, Limburg. Ik heb mij laten inspireren door de traditionele vakwerk huisjes maar ook door het mijngebied in Limburg. De lamp is daardoor ook afgeleid van de mijnwerkers lampen.

De combinatie van materiaal zoals fineer eikenhout met glanzend koper aan de binnenkant, zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling en spannende lichtreflecties. Het is een tijdloos ontwerp met meerdere functies de geometrische acht vorm leent zich uitermate goed voor verschillende posities van de lamp. De verlichting is te gebruiken als hanglamp.