Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Jellyfish Paper Lantern Wit

€ 68,25
Deze prachtig Jellyfish papieren lampenkap in wit is een ware eyecatcher voor in je huis.

* Verplicht veld

€ 68,25

Details

De Jellyfish lampenkap is een prachtig papieren sculptuur geïnspireerd door de oplichtende diepzeewezens die licht uitstoten om te jagen, paren of zichzelf te verdedigen. Hang het rond een bestaande gloeilamp en laat het oplichten in je eetkamer, verlicht je badkamer, vrolijk je kantoor op of voeg plezier toe aan de kinderkamer.

Het voegt niet alleen sfeer toe aan je huis, het is ook ontworpen om leuk en eenvoudig te monteren! Het grootste deel van het werk is al uitgevoerd - de secties zijn voorgesneden en de vouwlijnen zijn geperforeerd. Dit is het coolste gedeelte: alles wat je hoeft te doen, is langs de lijnen vouwen en de secties aan elkaar lijmen! Het maken van je eigen doe-het-papier lampenkap is het perfecte knutselproject voor jou en je kinderen!

De DIY Set bestaat uit 10 voorgesneden geperforeerde sjablonen gemaakt van sterk en duurzaam papier, samen met de stap-voor-stap instructies. Ze laten duidelijk zien waar je moeten vouwen en lijmen, waardoor de montage van je nieuwe lamp gemakkelijk en plezierig is!

• De lampenkap past rond de bestaande plafondlamp.
• De lampenkap is alleen voor gebruik met een LED-lamp.
• We raden een lamp van 11 Watt en 400 lm (lumen) aan om dezelfde hoeveelheid licht te produceren als een oude 60 watt lamp.
• Snoer, lamp en lijm zijn niet inbegrepen.
• We raden aan UHU alleslijm of houtlijm (PVA-gebaseerd) te gebruiken.

Afmetingen: 30,5 cm bij 30, 5 cm bij 48 cm hoog
Gewicht: 0,4 kg
Materiaal: 300gram papier
Kleur: wit

Ook verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw, roze, mint en geel