Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Mr.Bright Fun for Two

€ 149,00
Hallo! Wat leuk je te ontmoeten. Wij zijn een tweeling uit de Bright familie.

≈ SPEELSE EYECATCHER ≈

* Verplicht veld

€ 149,00

Details

Hallo! Wat leuk je te ontmoeten. Wij zijn een tweeling uit de Bright familie. Geen siamese tweeling hoor, maar we hangen wel erg aan elkaar. We zijn altijd samen en hebben heel veel lol. Ze noemen ons dan ook Mr.Bright Fun for Two.

IIn de standaard uitvoering zijn wij een plafondlamp. Als je ons onder elkaar hangt zijn we 75 cm lang. Ons snoer lijkt op echt klimtouw en we hebben een LED van 2 watt als hoofd..

Zie je ons liever anders? Bekijk de extra informatie voor de maatwerk mogelijkheden, en stel ons helemaal naar eigen wens samen.

Extra informatie

Algemene informatie
* Onze armen en benen zijn flexibel en buigbaar.
* Onze handen hebben een opening aan de zijkant. Daarmee bepaal je zelf hoe we er bij hangen. Zonder handen ondersteboven? Met 1 of 2 handen aan het snoer? Aan elkaars arm of been? Alles kan, jij bepaalt.
* Ons snoer is flexibel. Ook daar kun je leuke dingen mee doen. Leg er bijvoorbeeld een knoop in, of wikkel het om een arm of been.
* Wij kunnen als plafondlamp en als muurlamp worden gebruikt.

Lengte van de lamp
* Bij de standaard uitvoering van 75 cm zijn de snoeren 60 en 90 cm. Hang je ze onder elkaar, zoals je op de foto's ziet, dan komt de lengte op 75 cm. uit. Maar hangen de Mr.Brights los, dus op hun kop, dan is de lengte van de lamp 1 meter. (De ene Mr.Bright is 1 meter, de andere Mr.Bright is 70 cm.) De lengte is dus heel erg afhankelijk van hoe je ze plaatst. De lengtes die je in het keuzemenu tijdens het bestelproces ziet zijn gebaseerd op aan elkaar hangende Mr.Brights.
* Je kunt de snoeren naar eigen inzicht nog wel inkorten met behulp van het stelschroefje in het plafondkapje.
* Wil je juist meer lengte dan de standaard? Dat kan per 25 cm. (Beide snoeren worden dan 25 cm langer. Het onderlinge verschil blijft dus 30 cm.
* Wil je het onderlinge lengteverschil juist helemaal anders hebben, neem dan even contact op via het formulier.

Kleur en type snoer
* Gevlochten stofsnoer: naturel – zwart – helder rood – helder oranje – helder geel.
* Recht stofsnoer: zwart – helder rood – helder geel – licht oranje (staat mooi bij LED, het is dezelfde kleur als het filament!)
* Recht rubber snoer: zwart.

Bevestiging
* Conisch gevormd zwart plafondkapje – Ø 12 cm – hoogte 11 cm (standaard) Bedoeld voor montage aan het plafond.
* Rond plat zwart kapje – Ø 12 cm – hoogte 3 cm. Zowel geschikt voor bevestiging aan het plafond als aan de muur.
* Heb je geen centraaldoos in de muur maar wil je wel een muurlamp? Neem dan even contact op voor een passende oplossing mbv een extra stekkersnoer..

Lichtbron
* 2 x Dimbare LED met recht filament – 2 watt – 2700 K – niet dimbaar – levensduur 20 jaar (standaard) Of, voor diegenen onder ons met heimwee, 2 x halogeen 33 watt.
* 2 x Dimbare LED met spiraal filament – 4 watt – 2200 K – dimbaar – levensduur 15 jaar.
* LED Scene Switch met recht filament – Dimmen ZONDER dimmer: 8-5-of 2 wat – levensduur 20 jaar Met een druk op de lichtknop in 3 verschillende standen te zetten. Zowel de intensiteit als de kleur van het licht verandert mee; Van helder wit werklicht tot knus zachtgeel sfeerlicht. Ideaal!

Aankleding
* zwarte zonnebril, geschikt voor LED
* muts en sjaal in de kleur rood, geschikt voor LED

Garantietermijn
* 2 jaar garantie op Mr.Bright Fun for Two. Inclusief de LED lichtbronnen. (Eventuele halogeen lichtbronnen zijn uitgesloten van garantie.)