Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Hart

€ 19,95
Open your heart to new adventures!

Maak kennis met onze houten Hart een echte eye catcher in jouw interieur, bovendien kun je ze in elke ruimte ophangen.

* Verplicht veld

€ 19,95

Details

Gratis verzending bij een order vanaf € 70,- in Nederland en België

Geometrische vormen zijn een echte eye catcher in jouw interieur, bovendien kun je ze in elke ruimte ophangen. Maak kennis met ons Hart van Fabryk Design. Deze wordt op zwart MDF of neutraal MDF uitgefreesd en is beschikbaar in vele kleuren. Waar ga jij dit mooie figuur ophangen?

Wij maken de vormen zelf in onze Fabryk!
Onze geometrische vormen en dieren zijn gemaakt van 9 mm dik MDF en worden uit één stuk gefreesd. Daarna worden ze met de hand glad geschuurd en eventueel voorzien van één van onze mooie wax kleuren. Daardoor is elke geo uniek! Onze geometrische vormen zijn te krijgen in verschillende afmetingen. Hierdoor is er altijd één passend voor jouw muur. Wij hebben meer dan 40 geometrische vormen in ons assortiment en daar worden steeds nieuwe designs aan toegevoegd. Dus neem ook zeker een kijkje bij onze andere prachtige vormen!

Keuze uit de kleuren:
Antique Green, Antique Pink, Bronze Metallic, Copper Metallic, Gold Metallic, Nordic Blue, Wood, White, Chalky grey,Taupe, Black

De Hart wordt geleverd in de afmetingen:

- M: 27 cm breed bij 20 cm hoog
- XL: 75 cm breed bij 62 cm hoog

9 mm dik MDF

Wax kleuren

In ons assortiment hebben wij verschillende wax kleuren. De Pauw en de Kraanvogel bestaan uit twee delen en hierbij zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk ook hebben deze een extra keuze voor saus kleuren.

De kleuren van onze geometrische dieren en vormen op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Ook moet er rekening gehouden worden dat de kleuren op een zwarte ondergrond worden aangebracht.