Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

FBRK. Springend paard

€ 109,95
Alle paardenliefhebbers opgelet!

Je favoriete houten dier als stoere blikvanger aan de wand, wie wil dat nou niet? Maak kennis met deze springpaard, die in 1 afmeting verkrijgbaar is. En heb je de andere varianten van het paard al gezien?

* Verplicht veld

€ 109,95

Details

Je favoriete houten dier, van Fabryk Design, als stoere blikvanger aan de wand, wie wil dat nou niet? Maak kennis met deze springpaard, die in 1 afmeting verkrijgbaar is. Dit geometrische dier is gemaakt van D&D Zwart MDF of neutraal MDF en wordt uit één stuk gefreesd. Dit is dan ook de kleur waar de dieren standaard in worden geleverd. Wil je graag een andere kleur? Kies die gerust uit en vink de door jouw gewenste optie aan. In welke ruimte ga jij dit prachtige dier hangen? En heb je het Fries Paard, Dravend Paard of het Dressuur paard al gezien?

De afmetingen van de Springpaard is 35 cm hoog en 95 cm breed en 9 mm dik.

Iedere dag zijn wij bij Fabryk Design, gemiddeld met 5 personen bezig aan een bestelling. Van ontwerp, naar werktafel en de uiteindelijke verzending. De verzendtijd is rond de 6 werkdagen, sommige producten hebben meer tijd nodig en dan kan de verzendtijd langer zijn.