Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

  Betonnen Design Paneel Schub

€ 54,00
Exclusief 3D betonnen design paneel met schubben, vanzelfsprekend gemaakt met het kenmerkende fijne detail van Beton-Lab. Een mooi en toegankelijk uniek stukje kunst voor in je huis.

Details

Exclusief 3D betonnen design paneel met schubben, vanzelfsprekend gemaakt met het kenmerkende fijne detail van Beton-Lab. Een mooi en toegankelijk uniek stukje kunst voor in je huis. Overal neer te zetten, of lijmen. Met speels schaduweffect door het 3D ontwerp.

Zet hem neer of hang hem op als wanddecoratie.

Afmetingen: 20 x 30 x 1cm
Gewicht: ± 1,3kg

Opmerking: het dessin van de schub is onderdeel van een groter patroon. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor uitgebreide en aansluitende wanddecoraties van de schub? Neem dan contact met ons op.

Let op: omdat elk betonnen paneel met de hand gemaakt wordt, kunnen er zich kleine kleurverschillen voordoen.

Betreft de levertijd: Omdat het paneel handgemaakt is en beton tijd nodig heeft om uit te harden, kan het mogelijk zijn dat we een lead time van zeven werkdagen in moeten calculeren voor verzenden. Na maximaal zeven dagen, kan je order verzonden worden. De levertijd hangt na verzenden dan uiteindelijk af van je locatie, maar is doorgaans één a twee werkdagen. Als er echter sprake is van spoed, laat het ons weten, dan kijken we wat we kunnen doen.