Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Hexagon leren opberger licht cognac

€ 59,00
Leren opberger voor aan de muur in de vorm van een hexagon, ook wel zeshoek.

Deze leren opberger is onderdeel van de hexagon collectie. Wil je de gang, slaapkamer, keuken of woonkamer opleuken en ben je ook gek op zeshoeken? Kijk dan ook nog even naar onze andere producten uit de hexagon collectie. Je kan met meerdere zeshoeken zelf een leuke samenstelling bedenken voor aan de muur. De zeshoeken zijn allemaal even groot waardoor het een mooi geheel wordt. Bij bestelling van meerdere zeshoeken

Details

Veel losse spullen op je bureau? Met deze lerenopberger is dat niet meer nodig. Je stopt alles in de vakken zodat je bureau lekker leeg blijft. Dit is dus ook erg handig als je een klein bureau hebt en je weinig ruimte hebt om spullen op je bureau neer te zetten. Daarnaast is deze opberger natuurlijk op allerlei andere manieren te gebruiken. Stop er je sleutels in, je bonnetje die je nog wilt bewaren, make-up, lampjes van de fiets noem maar op!

Deze leren opberger is onderdeel van de hexagon collectie. Wil je de gang, slaapkamer, keuken of woonkamer opleuken en ben je ook gek op zeshoeken? Kijk dan ook nog even naar onze andere producten uit de hexagon collectie. Je kan met meerdere zeshoeken zelf een leuke samenstelling bedenken voor aan de muur. De zeshoeken zijn allemaal even groot waardoor het een mooi geheel wordt. Bij bestelling van meerdere zeshoeken wordt er standaard een afstandhouder meegeleverd.

Materiaal: leer
Kleur: licht cognac
Formaat: 350x303 mm
Bevestiging: Bevestigingsschroeven met afdekkapje