Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Wandlamp Panter (Luipaard) van hout en kurk

Vorige

Jas/planten hanger knoppen L wit

3D PUZZEL: OTTO

€ 12,49
Een houten 3D puzzel in de vorm van een teckel: OTTO! Personaliseer met je eigen naam of geef het cadeau. Kies uit de kleuren wit of bruin en wij maken het geheel op maat voor u. Een eyecatcher voor jong en oud.

* Verplicht veld

€ 12,49

Details

Een houten 3D puzzel in de vorm van een teckel: OTTO! Personaliseer met je eigen naam of geef het cadeau. Kies uit de kleuren wit of bruin en wij maken het geheel op maat voor u. Een eyecatcher voor jong en oud. Na het puzzelen kunt u het gebruiken als telefoonhouder, blikvanger of kinderspeelgoed (op Barbie formaat) .

Een uniek en tijdloos design ontworpen door Emma Urselmann. Zij won hiermee een prijs voor het beste design aan de TU-Delft.
Tevens verkopen wij een levensgrote puzzel als kinderbankje inclusief gratis mini! Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook: Creatiemarkt.

Ondanks dat de 3D puzzel voor een peuter > 1,5 jaar al een leuke uitdaging vormt, dienen wij toch te adviseren dat het pas vanaf een leeftijd van 3 jaar gebruikt zou moeten worden. Dit vanwege de kleine puzzelstukjes die ingeslikt kunnen worden.

Afmetingen: 20 x 7.5 x 12.5 cm