Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

MATTY Speel- en Boxmat groen

€ 79,95
MATTY is een boxmat én speelmat met een luxe velvet stof aan de ene kant en een moderne, hoge kwaliteitsstof met print aan de andere kant. Je hebt dus altijd wat te kiezen! Zacht en fijn voor je kindje, perfecte match met je eigen interieur!

Details

Een boxkleed is tegenwoordig niet meer weg te denken van de baby uitzetlijst. De komst van een newborn verandert niet alleen je leven, maar ook je interieur.

Gelukkig zijn er steeds mooiere dingen te vinden voor de kinderkamer, maar ook voor je mooi gestylde huiskamer! MATTY is een upgrade van de gewone boxmat. De luxe velvet stoffen zorgen ervoor dat MATTY heel mooi in je interieur past en in combinatie met de HAP een echt Pinterest plaatje wordt!

Is je kleine te groot geworden voor de box? MATTY is ook ideaal als speelmat voor je peuter te gebruiken. Leg MATTY lekker op de grond in de woonkamer of kinderkamer en lees bijvoorbeeld samen met je kleine een boekje.
Binnenkort is MATTY ook verkrijgbaar in een leatherlook variant met een toffe opdruk! Leuk om op te spelen en makkelijk schoon te houden!

c