Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Starry Night

Vorige

Mr.Bright One on a Rope

Baby crib - mintgroen met donkergrijs vilt

€ 595,00
Het wiegje is geinspireerd op ouderwetse baby wiegjes. Het is een open en kindvriendelijk wiegje met een moderne vormgeving en met eerlijke materialen gemaakt.

Geen verzendkosten Nederland

Details

De prachtige handgemaakte stalen wieg is echt een designer stuk welke is geïnspireerd op een vintage wiegje.

Het frame is gemaakt van staal. Dit is gecoat met kindvriendelijke lak. Houtmateriaal van het onderstel is van FSC berkenhout.

Het bedje wordt geleverd met matras (45 x 80cm) met afgeronde hoeken, een baby mobiel houder en een 100% wol vilten stootrand. Het wiegje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot een gemiddelde leeftijd van 8 maanden.

kleur: mintgroen met donkergrijs vilt

Het wiegje is gemaakt met alle veiligheidsregels in acht genomen. De spijlen hebben een afstand van 6,5 cm, heeft een matras maat van 45 x 80 cm en een hoogte van 40 cm.
Het onderstel is gemaakt van hout. Het is makkelijk opklapbaar en heeft een hoogte van 70 cm. Dit is hoger dan standaard, om uw rug te besparen bij het te bed leggen van uw kindje.

The baby crib is inspired on vintage baby cribs. Metal used to be a common material for baby cribs. Nowadays it’s rarely used. The crib is baby friendly and mom friendly. It has a higher distance from the ground than normal cribs. To safe your back. The crib is designed regarding health regulations.
The crib is designed in the way that you can see the baby from all the sides. It is possible to close parts of the crib with a felt protection board. This is handy for babies that tend to lie against the sides. Normal crib bedsheets can be used.

colour: mint green cot with dark grey felt

material: coated steel and FSC beech wood

delivered with:
mattres (45 x 80 cm) with rounded corners
100% felt cover/protection board for sides of bed
Baby mobile holder